Erythro Knight's Show


Zaqaziq, 23 Mac 2012 – Tahniah buat heroin-heroin hebat Iskadariah kerana telah berjaya memperoleh Naib Johan di Pertandingan Talent Show yang diadakan di Dewan Muktamar, Universiti Zaqaziq. Pasukan Iskandariah terdiri daripada dua watak utama  iaitu Faezah binti Mat Ariff dan Faizah binti Mohd Fauzi. Mereka berdua dibantu oleh 16 pelakon handalan yang sangat berbakat.

    
   


       Sejurus selepas pasukan Zaqaziq selesai membuat persembahan, pelakon-pelakon Iskandariah mengambil tempat mempersembahkan bakat-bakat mereka. Mereka telah mempersembahkan sebuah lakonan. Lakonan ini mengisahkan tentang seorang remaja bernama Peah yang baru pulang dari sebuah negara yang terletak di benua Afrika, Mesir (Iskandariah). Peah menceritakan pengalamannya di rantauan kepada sahabatnya, Jah. Antaranya melawat Istana King Farouk, menaiki tram dan membeli-belah di City Centre, Green Plaza serta San Stiffano

     Selain itu, tahniah juga buat semua peserta akhawat yang telah berusaha bersungguh-sungguh sempena PERUBATAN’s Sports Day Akhawat 2012. Kesuluruhannya, kontinjen Iskandariah telah memperoleh Naib Johan. Semoga kejayaan kali ini dapat menjadi titik permulaan supaya semua peserta lebih berusaha pada masa akan datang.

0 Ideas:

Stanza Mahabbah. Powered by Blogger.